01
OKT
2014

Hutten op CO2-dieet in 15 bedrijfsrestaurants

tag :
comment : 0

Hutten_VoetprintCooking_week van de duurzaamheidCateraar Hutten en VoetprintCooking®  implementeren samen een CO2-dieet in 2 grote bedrijfsrestaurants gedurende de week van de duurzaamheid. Hiervoor is communicatie-materiaal ontwikkeld door de marketing afdeling van Hutten-Catering in overleg met Dorien Soons:

  • Zo zullen er symbolische voetjes verschijnen bij de saladebar en soepen. Op die manier worden medewerkers bewust van hun lunchkeuze. “Kies ik nu voor peer of voor framboos in mijn salade in oktober? En wat heeft dat voor effect op mijn voedselvoetafdruk? Met andere woorden: hoeveel CO2-uitstoot gaat er gepaard voor mijn bordje eten?”
  • Ook kan men CO2-dieet tips nalezen.

 

Super mooi nieuws:

Nadat het communicatiemateriaal bij 2 bedrijven positief is ontvangen, heeft Hutten nog meer bedrijfsrestaurants benaderd. En zojuist is bekend geworden dat er in totaal 15 bedrijven  in de week van de duurzaamheid mee willen doen met deze actie!!

Hutten_VoetprintCooking_week van de duurzaamheid2

Over Dorien

Laat een bericht achter

*

captcha *